Aktiviteter i foreningen 2023

 

Førsthjælpskursus
Vi havde 2 hold afsted igen i år, der var 46 medlemmer afsted. Og efterhånden vanen tro, var Camilla fra "Små liv" vores underviser.
Hun er god til at fange os og vores opmærksomhed, gør aftenen spændende og givende for os.

 

Foredrag
Sovecoach Joan Flak var inde og fortælle om børns søvn og søvnrytmer. Det var en aften for både børnepassere, og forældre, det måtte havde lyst til at høre om en god søvnrytme.

 

Ladywalk
I år var der ikke ret mange tilmeldt til året event, men dem der var, var friske og klar til en tur rundt på stierne i Odense. Som de andre år, startede vi med sandwich.

 

Privat børnepasserdag
Årets tema var "Indianer" mange kom og var klædt ud, både børn og voksne, super hyggeligt, og sjovt at se hvor forskellige man kan være og så alligevel ens.
Vi sang et par sang, og ellers var der fri leg på de medbragte legeskumsmøbler, der var sat op i dagens anledning.
Selvom der ingen "rammer" er for dagen, så hygger vi os, og vi får snakket med kollegaer man ellers ikke får snakket med, børnene leger på kryds og tværs, det er en super givende og hyggelig formiddag.

 

Dyrskuet
Igen i år var mange af os at finde på dyrskuet fredag formiddag, der er liv og glade dage derude, og det er med at holde et ekstra øje på børnegruppen, vi skulle jo gerne alle med hjem igen. Hyggeligt at hilse på ens kollegaer fra nær og fjerne denne formiddag omgivet af dyr, maskiner og mange andre indtryk.

 

AMU-kursus
Igen i år, var der kursus på programmet "Børns sprog og kommunikation" Vi var 25 medlemmer på kursus, og alle gik vi derfra med ny viden, og nye indgangsvinkler til vores arbejde med børnene i vores pasninger. Vi var afsted 6 aftener.

 

Julefrokost
Igen i år, var vi ude at bowle, det er en god måde at starte sådan en aften på, at være lidt sociale og blive rystet godt sammen.