Aktiviteter i foreningen 2022

Førsthjælpskursus
Endnu engang havde vi besøg af Camilla fra "Små liv". Hun er super dygtig til at tilrettelægge et forløb, så det passer til den aldersgruppe vi beskæftiger os med til daglig.
Derudover laver hun også indholdet af førstehjælpskurset så det passer til årstiden.
Vi går alle derfra med fornyet og opdateret viden om hvordan vi hjælper de små bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude.

 

Foredrag "Præmature børn"
I april havde vi en aften med foredrag, måde for vores medlemmer og for forældre, inspirreret af vores kursus "for tidligt fødte børn" senere på året, havde vi denne aften, besøg af 3 gæve og dygtige kvinder, der til daglig alle, arbejder med præmature børn.
En meget spændende og givende aften, både for os som børnepassere, men også for de forældre som har et for tidlig født barn. Det gav en del af dem, nye oplysninger og en ny og anderledes tilgang. De havde hver i sæt inden for deres fag, helt styr på hvad der er godt og hvor man sætter ind, når man står med et præmarure barn. Vi var 45 gæster denne aften.

 

Privat børnepasser dag
Vi afholdt vores forsinkede 10-års fødselsdag som forening i maj 2022. Vi var faktisk lige fyldt 11 da det blev holdt.
Vi havde inviteret bandet "Babyband" til at komme og uvderholde med musik og sang.

Foreningen var vært med boller og kage, det var en rigtig hyggelig formiddag, med masser af glade børn, musik og balloner.

 

Ladywalk
Vi deltog igen i år i Ladywalk. Denne gang var det med støtte til "Hjerteforeningen" og "Endometriose fælleksskabet" vi gik turen rundt i Odense.
Vi mødtes på pladsen, til en sandwich og en vand/sodavand samt fælles opvarmning, inden vi hver i sæt satte den ene fod foran den anden, og gik 7 eller 12 km, rundt på ruterne i Odense.

 

Dyrskuet
Havde igen i år sendt os billetter, så vi kan komme ind på pladsen med børnene, om fredagen, ganske gratis.


AMU-Kursus
Vi havde i år, endnu et samarbejde med SOSU-Fyn
"Mentallisering i omsorgs - og relations arbejde" meget spændende kursus, og et kursus der gav stof til eftertanke. 24 medlemmer var afsted på dette kursus.

 

Julefrokost
Vi var i år på "Heidis bierbar" i Odense, en lille men ret hyggelig flok var vi afsted, og vi dansede, sang og hyggede til ud på de små timer.