Aktiviteter i foreningen 2020

 

Førsthjælpskursus
Vi havde 2 hold afsted med ialt 27 deltagere, denne gang med en ny underviser, hun var super dygtigt og alle selv dem der har være afsted gennem flere år, gik derfra med ny viden. Vi har rykket efterårets hold 2019 til foråret 20, da vi har kurser i efteråret og flere har ønsket vi rykkede det. Kurset var meget relateret til os og vores arbejde med de små.


Foredrag med ErgoBarn
Cecilie Henriksen var ude og holde fordrag for 60 medlemmer/forældre i marts, bortset fra det ikke gik helt som planlagt med projektoren, var det et spændende fordrag og god viden om at sætte ind tidligt i et barns forløb, hvis det er mistanke om barnet har nogle udfordringer. Cecilie kommer også gerne ud til os hver i sær, og gir råd og vejledning i hverdagen.

Foredrag 2020

Eftervidere uddannelse SOSU-Fyn
Vi havde et hold afsted på kursus igen i år, kurset denne gang var "udsatte børn" og "arbejdet med børn i udsatte positioner" et spændende kursus, som lige nåede at blive gennemført inden skolerne atter måtte lukke ned.


Året 2020
Ja året gik, og Danmark, ja hele verden blev ramt af en pandami, "Covid19" eller i daglige tale "Corona", hvorfor vi ikke nåede mere i årets løb af forskellige aktiviteter og traditioner, vi håber på at vi kan og må vende tilbage til det sociale liv igen i 2021.