Aktiviteter i foreningen 2018

 

Krea aften 
Toplay krea aften, januar 2018 havde vi besøg af Bettina, der kom og viste os mange skønne materialer, til kreative aktiviteter med de små, maling der ikke bare løber sammen og bliver brunt, maling der kan vaskes af tøjet igen, og gode ideer til nye tiltag med børnene.
Kreaaften (1) Kreaaften (2)

Foredrag med Mette Carendi
Et utrolig godt foredrag, hvor Mette bla. kom ind på forståelsen af børns vanskelige adfærd, hvor hun afliver en del myter og i stedet byder ind med mere solidt funderede tilgange, der både hjælper børn og voksne ud på den anden side af stormvejret.

Mette kom også ind på hvilke former for vanskelig adfærd, der er forventelige, som børn vil få gennem leg med andre børn.
Mette kom ind på hvor gammel, man burde være før man skulle passes ude.
Hvor stresset børn bliver, hvis de skal til en masse ting, efter de har været mange timer i dagplejen.
Man kunne stille spørgsmål til hende og der kom mange af dem. Vi havde inviteret forældre med til denne aften.
Mette Carendi 1Mette Carendi 2

Børne og Baby Bazar
Som altid var der en god stemning. Der var mange små hoveder med deres forældre, en del med mave på, som kom forbi vores lille bod, hvor vi var klar til at fortælle, hvad privat børnepasning Fyn kan tilbyde.

Der var selvfølgelig balloner til alle børn, som kom forbi, de gjorde bare lykke.
Vi havde også vognmønter med, som vi fik delt ud af, det blev forældrene ret glade for.
Vi kan nu mærke på folk, at de kender til privat pasning. Det synes vi kun er positivt. Vi holder en pause med denne bazar for en tid.

Forsikring
Der er ved en ekstra ordinær generalforsamling i år vedtaget, at vi fremover har en erhvervsansvarsforsikring samt en arbejdsskade dækning på godkendte vikar, med som en del af medlemsskabet her i foreningen. Dette ser vi helt klart som en fordel og tryghed for både vi private børnepassere, men også for de familier der vælger en pasningsordning, hos en af vores medlemmer.

Privat Børnepasser Dag
Musik, sang og glade både børn og voksne, til vores årlige dag. I år var vi i "Boblen" hvor omkring 25 børnepassere og tilsvarende mange børn mødt op til en festlig og hyggelig dag.

PB dag 2018 (1) Pb dag 2018 (2)

Lady Walk
Igen i år 2018 deltog vi i ladywalk, en super hyggelig aften hvor vi var hele 43 deltagere, en fordobling af sidste år.

Foreningen var igen vært med en sandwich og en sodavand som blev indtaget inden vi gik enten 7 eller 12 km.
Som noget nyt havde bestyrelsen i år bagt kage og medbragt kaffe/the, som blev indtaget efter gåturen.
Dette var en super god måde at afslutte aftenen på, så det gentager vi næste år.
Vi havde ligesom sidste år fået lavet foreningens logo bag på bluserne, og som sidste år fik vi rigtig mange positive kommentarer med på vejen.
Vi glæder os allerede til næste år, som bliver mandag 27. maj 2019.
Lady walk 2018 1Lady walk 2018 2

Dyrskuet
Igen i år var vi heldige med vejret, til den årlige udflugt til dyrskuet. Pladsen summede af glade børn og voksne, og solen skinnede fra en skyfri himmel og der var liv og glade dage i de forskellige stande og stalde vi besøgte på dagen tur.

Dyrskuet 2018 (1) Dyrskuet 2018 (2)

Kursus ”Børns leg med et tvist af natur”
Vi havde i år fået 2 nye efterunddannelser op at stå i samarbejde med SOSU-Fyn.

Vi havde 24 medlemmer afsted på uddannelse i ”Børns leg med et tvist af natur” og 18 afsted i uddannelse i ”Børns sansning, motorik og bevægelse. 2 rigtig gode og lærerige hold.

Førstehjælpskursus
20 + 23 medlemmer var på kursus, der var et par afbud på dagene, der var tilmeldt 24 + 24 deltagere.

Vi havde besøg af LæFF - holdet ”Læger for fremme af førstehjælp”, og kurserne var i år uden egenbetaling for medlemmerne. Vi var i Odense og det var et meget spændende kursus, nogle rigtig dygtige instruktører.
Det er dejligt med disse kurser, og det gir en vis trykhed, når vi i hverdagen er så meget alene med børnene.

Julefrokost
Julefrokosten som vi holdt den 17. november på Eydes var for første gang arrangeret af et julefrokostudvalget.

Vi mødtes på Eydes hvor der var arrangeret at vi skulle danse linedans, der kom et par stykker fra "Fjordageres Linedanser forening" og så blev vi ellers undervist i nogle vist nok simple grund danse som vi så brugte lidt tid op at lære, der blev grinet en del.
Aftenens menu var det traditionelle julebordet og som noget nyt var der denne gang drikkevare med i vores kuvertpris, hvilket gjorde at der hurtig kom en lystig stemning. 
Festudvalget havde sørget for at der var blinkende hårdpynt til alle og de havde også en underholdende sang med. Alt i alt en rigtig festlig julefrokost.