Aktiviteter i foreningen 2016

 

Taxi 
I 2016 kom vores første reklame taxi på vejene, en aftale med en Odenseansk chauffør, der kører i flexordningen, har vi fået en aftale med, og han kører nu rundt i 3 år, med vores reklame på bilen, og vi har mulighed for at forlænge eller lave ny aftale med ham, efter de 3 år.
Taxi 2016 1 Taxi 2016 2

Børne og Baby Bazar
Igen i år har vi støttet op om børne og baby bazaren i FKS hallerne i Odense, og igen i år har vi fået delt ud af vores flyvers og balloner. Dejligt så mange efterhånden kender os og vores forening, mange af dem vi snakker med har i forvejen skrevet deres lille barn op til privat pasning, det glæder os meget, at der er god tilslutning til os som børnepasser og til os som forening – vi skal nemlig huske på at "sammen står vi stærkere".

Bazar 2016Noglering

Dyrskuet
Siden 2012 har vi været inviteret på dyrskuet med vores dejlige børn, vi er mange der tager derud og kigger hvert år, børnene er helt vilde med dyrene og ikke mindst de store maskiner.

Det er altid spændende, at se den store brandbil, alle hestene, de fine ryttere i deres fine dragter, de mange forskellige køer, den ene vejede ca. 1100 kg. Vi skal også lige forbi hønsene og måske lige kæle med en kanin.
Så er der alle de store traktorer og de store mejetærskere, ja vores øjne er da lige ved at falde ud. Pigegarden som spiller til stor glæde for dagens gæster. Der bliver også tid til frokost, som smager helt anderledes end den plejer, den spises i selskab med alle vennerne.
Dyrskuet 1 Dyrskuet 3 Dyrskuet 2

Foredrag
I maj 2016 havde vi Jens Winther på besøg til at holde foredraget ”Den sorte skole” et spændende foredrag om børneopdragelse, og det at ha en teenager i huset. Han var meget bestemt i sine udmeldinger og ingen slinger i valsen, tilbage til ”gamle dage” hvor der var noget der hed regler og rammer i en hver familie, familier i dag, er for bløde og for eftergivende, det gir nogle børn der ikke har respekt for andre mennesker.


Fødselsdag
Foreningen har i år fejret 5 års fødselsdag, vi erstattede vores årlige privat børnepasser dag med en stor fødselsdagsfest, vi havde lejet ”Boblen” i Odense, hvor vi havde bestilt ”Bim Bam Baby” til at komme og optræde for os, det gjorde de med stor succes, for både store og små.
Vi fik også besøg af Bo Libergren fra venstre, der kom og holdt en lille tale for os, og roste vores arbejde og arrangement i og med børnene, ingen tvivl om han og hans parti støtter vi private. Der var sponsoreret boller fra Føtex, købt brunsvigerkage så alle fik smagen og følelsen af fødselsdag med hjem. Krifa var også på besøg med en stand, så vi som passere kunne få svar på nogle af vores mange spørgsmål ang. fagforening. Der var omkring 100 børn og voksne mødt op denne dejlige dag.

Fodselsdag 2016 1 Fodselsdag 2016 2

Kursus "Leg med sprog"
Så er der atter et kursus på spil, og der er to hold igen i år, 26 deltagere på hvert hold, det er så dejligt med opbakning til disse 10 ugers kursus forløb. 2 hold med hver sin underviser, dog planlagt fælles ”kaffepause” hvor vi nyder godt af hinanden selskab, og lækkerier som vi skiftes til at medbringe. Det er godt med nye ideer til nye og spændende tiltag i vores hverdag, med de skønne børn.

Førstehjælpskursus
Endnu engang har vi med vores penge fra sponsoratet fra sidste år, kunne sende endnu 2x16 medlemmer på førstehjælpskursus uden nogen egenbetaling, det er en dejlig ting at kunne, og så vigtigt at vi får disse førstehjælps kurser, da vi jo er meget alene med børnene i vores hverdag.


Julefrokost
Årets julefrokost startede med en tur på besøg i "Odense skytteforening", hvor vi alle var inde og skyde med pistol, det var super sjovt, og foruden en enkel kollega, kom vi alle derfra uden skrammer. Efterfølgende havde vi bestilt bord på Pianobar – hvor vi fik en julefrokost buffet, efterfølgende var der tid og mulighed for både dans, grin og snak, aftenen forløb godt og alle havde en hyggelig aften.

Julefrokost 2015