Aktiviteter i foreningen 2015

 

Foredrag "spisevanskligheder"
Der var 45 medlemmer mødt op til foredraget med Ulla Lebahn, den 26.2.15, der var kommet for at fortælle om børn med spisevanskligheder, og hvad dette kan skyldes, samt hvordan man kan arbejde med barnet, for at det får en mere naturlig tilgang og nysgerrighed til og på maden.

Det var en hyggelig aften, og vi fik alle en lille tarllerken med lidt mad på, dette skulle spises/tygges på ud fra de anvisninger Ulla gav, så vi bedre kunne få følelsen og ideer om hvordan det arbejder i munden på de børn der har problemer med at spise visse ting.


Børne og Baby Bazar
I FKS hallerne er der 2 gange årligt (april og oktober) en stor messe, med salg af div. ting og sager til børn og babyer, foreningen er til stede på disse messer, og deler balloner og flyvers ud, reklame og omtale for os som private passere og os som forening, så vi forhåbentligt kan få nogle flere medlemmer med tiden, og måske hjælper disse dage og nogle kollegaer til at få nye børn ind i deres pasning.

Privat Børnepasser Dag
Torsdag den 7. maj. holdt vi den årlige privat børnepasser dag, i år ville vi prøve noget nyt, og mødtes ved Skovsøen i Odense og de omkring liggende grønne områder, der var flere af børnene der var klædt ud som prinser og prinsesser, til trods for en noget kold og blæsende dag, havde vi nogle hyggelige timer i skoven.

PBD 2015 1PBD 2015 2

Foredrag
August 2015 blev alle foreningens medlemmer inviteret til foredrag med Per Kølle. Han fortalte om hvor vigtigt det er at børn er fysisk aktiv og dokumenteret videnskab mellem fysisk aktiv og læring. "Den der handler lærer"

Børn tænker med kroppen. MEGET MERE MOTORIK I INSTITUTIONERNE!
Han er af den overbevisning, at børnene bliver klogere jo mere de vender med hovedet nedad!

Kursus ”Børns kompetence udvikling 0-5 årige”
Igen i år fik vi sat et 10 ugers kursus forløb op, i samarbejde med SOSU-Fyn. Der var helt god tilslutning til kurset i år, så vi måtte i sidste øjeblik ha sat et ekstra kursus startet op, vi startede 52 M/K en torsdag aften i september og hver torsdag 10 uger frem. Det er spændende kurser og meget dygtige undervisere der er på, hvilket også er vigtigt for at holde vores interesse da det rent tidsmæssigt ligger hvor det gør, kunne de dage her godt føltes lange.


Førstehjælpskursus
Vi har været så heldige, at vi i år 2015 har fået et sponsorat til førstehjælpkurser, og vi har derfor kunne sende 2x16 medlemmer på kursus uden egenbetaling, det er bare så dejligt at kunne sende medlemmer på kursus, så alle kan blive bedre og mere sikker omkring sikkerheden omkring børn.

Julefrokost
For 2. år i træk har vi nu holdt julefrokost, igen i år var vi en tur ud at bowle og spise, nogle stykker gik videre en tur i byen da festlighederne i bowling hallen sluttede. Der var god stemning, god musik og stor buffet at lade sig friste af. Der var grin, snak og hygge på tværs af bordene og kollegaerne imellem.