Aktiviteter i foreningen 2014

 

Baby rytmik
Mandag den 20. januar 2014 var vi godt 40 private børnepassere samlet på Bolbro gl. skole, til baby rytmik med Dorte Nørgaard, Dorte kom og underviste, fortalte og legede sammen med os, så vi kunne få et indblik i hvordan musik, sang og leg, kan forenes med vores hverdag med de små, og hvordan vi kan hjælpe med udviklingen, med sang og leg. Vi dansede, legede og sang, til nogle af Dorte's sange fra hendes bøger, og vi fik alle rørt både sang og latter-musklerne. Tror alle havde en rigtig god aften, og bare det at komme ud og få mødt nogle af ens kollegaer fra resten af Fyn, er jo hyggeligt i sig selv, nogle har man set før, andre ikke, men det bringer os sammen, "vores" kære børn.


Workshop med Anja Sigvard Nielsen
Lørdag den 5. april 2014 var vi 40 børnepassere og forældre til foredrag med Anja Sigvard Nielsen, der kom og fortalte om de signal stærke børn, på engelse også kaldt "High need children" det var en super spændende dag, tror vi alle gik derfra med ny viden og ide om hvordan disse børn, kæmper en personlig daglig kamp for at skulle tilpasse sig "normalerne" og vi skal alle huske på, vi alle skal være her, og uanset hvor opmærksomhedssøgende man er, skal alle rummes, kramme og respekteres.

Det var en god dag, god stemning, og rigtig spændende emne.
 

Førstehjælpskursus
Så har vi haft endnu en aften med førstehjælp på programmet, der var 16 medlemmer på kursus, og alle har fået et fint bevis på, at vi nu er klædt på til at kunne yde førstehjælp til de kære børn.

Baby og Børne Bazar
Søndag den 27. april 2014 havde foreningen lejet en stand på baby og børnemessen i FSK hallerne i Bellinge, der var mange gæster, og vi fik delt en del brochure ud, der var også enkle private børnepassere der var mødt op for at dele deres egne visitkort ud til gæsterne, og alle fik delt ud af både eget matriale og foreningens brochure, så alt i alt en god dag, trods det meget fine vejr.Privat Børnepasser Dag
Så har vi haft endnu en hyggelig privat børnepasser dag, igen i år var vi samlet i Odense Zoo, vejret var flot, men vinden var noget kold, men alt i alt var det en god dag, og der var mange unger rundt i hele haven.

Der var ca. 20 børnepassere mødt op i år, lidt færre end sidste år, vi tænker dette skylds flere ting, bla. at det var 1. maj og mange havde fri, og så er der den første i hver måned er mange der starte op med nye børn, så vi håber på at der næste år kommer flere ud til denne dag.
Det er altid dejligt at gense kollegaer, nære som fjerne, og ikke mindst er det skønt at få hilse på nye kollegaer.
  

Kursus "Forældresamarbejde i pædagogisk dagtilbud "
Så har vi været på et 10 ugers kursus forløb igen. Igen i år var det et utroligt spændende emne og et meget spændende kursus, hvor vi alle fra dag et fik noget brugbart med hjem og kunne arbejde videre på i vores dagligdag.

Vi var 19 der startede op og 19 der sluttede af, og alle var vi enige om det havde været super lærigt for os og styrket sammenholdet vi kollegaer imellem, selv om vi bor spredt over hele Fyn.