Aktiviteter i foreningen 2021

 

Førsthjælpskursus
Vi havde i marts 2 aftener med førstehjælp. Der var i alt 45 medlemmer afsted. Vi havde besøg af Camilla fra "Små liv", hun arbejder måtrettet med og har stor viden om små børn og de udfordringer vi kan stå med i vores hverdag.
Hun gør et stort stykke arbejde og fremlægger alt på en spændende og lærrig måde.

 

Kursus "Børns sociale udvikling" og "For tidligt fødte børn"
Vi havde 2 hold med AMU kurser i år, et i foråret, "Børnes sociale udvikling, det var et spændende forløb, fordelt over 4 aftener.
Her var en underviser der virkelig vidste hvad hanhavde med at gøre - timerne fløj afsted!

Efterårets kursus " For tidligt fødte børn" forløb over 10 aftener og var rigtig spændende. Vi gik alle derfra med ny viden og et nyt syn på mange ting, som vi beskæftiger os med i hverdagen.

På begge kurser var der 20 deltagere afsted i år.

 

Ladywalk
Igen i år, havde vi sat rammerne i de store rammer, som folkene bag ladywalk hvert år sætter op, til at vi kunne gå samlet og støtte "Hjerteforeningen" og "Psykiatrifonden" med vores deltagelse, en gåtur på 7 eller 12 km.
Der var 21 kvinder mødt op i forbindelse med foreningen, vi gik alle med et tryk på vores t-shirts med foreningens logo på. Vi startede eftermiddagen med en sandwich og en vand/sodavand, inden vi gik vores tur.

 

Julefrokost
Vi var omkring 20 deltagere afsted, denne gang i "Bowl 'n' fun". Her var booket bowling baner til os, og derefter julefrokost med drikkelse og musik. Dejlig aften.