Aktiviteter i foreningen 2019

 

Foredrag
April 2019 Foredrag med børnefysioterapeut Gitte.

Vi var omkring 90 medlemmer og forældre mødt op til dette foredrag, vildt skønt at se så mange deltagere. En aften med nye indgangs vinkler til syn på børnene, hvorfor gør børn som de gør? En meget levende foredragsholder, der gjorde det spændende at lytte og tage til sig.

Private Børnepasser Dag
Sikke en fest det var i år.

Vi havde fået et samarbejde op og stå med SOSU Fyn og Christian fra bObles.
SOSU-Fyn havde alle deres bObles produkter og musikinstrumenter med. De havde lavet 4 temaområder i hele hallen, som vores børn kunne lege med.
SOSU-Fyn have sendt 20 pædagogstuderende med, som bare kunne suge til sig af den viden, de kunne få fra vores børn.
De 3 sange vi skulle synge, havde de øvet sig på. De spillede på guitar og trommer til sangene.
Boblen 2019 (1) Boblen 2019 (2)

Ladywalk
Endnu engang fik vi afviklet et rigtig hyggeligt Lady Walk. I år var vi 38 deltager som trodsede det lettere kølige forårsvejr.

Vi mødtes traditionen tro til en omgang sandwich og sodavand, som foreningen var vært for, inden vi drog ud på de to ruter.
Som de forrige år havde vi fået trykt foreningens logo på bagsiden af trøjerne.
Efter endt tur havde foreningen igen sørget for at der var et stykke kage og en kop kaffe/te til at slutte dagen af med.
Vi er helt sikker på at vi næste år gentager succesen, så sæt allerede nu X i kalenderen d. 25. maj 2020 til endnu en hyggelig aften med dine friske kollegaer.
Ladywalk 2019


Dyrskuet
Endnu et år hvor vejret var fint til det årlige besøg, vi får forsat indgangsbilletter tilsendt fra arrangørerne så vi om fredagen kan komme gratis ind på pladsen.

Både store og små nyder disse dage, men det er med at ha et ekstra godt øje på børnene, da der er mange mennesker derude, særligt et år som i år, med fint vejr, derfor er det også dejligt vi kan tage en hjæper med ind, hvis man har lyst til og/eller brug for dette.
Dyrskuet 2019 (1) Dyrskuet 2019 (2)

Julefrokost
Vi var 21 feststemte tøser mødt op denne aften, til bowling, hygge og julefrokost med både vådt og tørt, en rigtig hyggelig aften, der er bare noget særligt med de her ryste-sammen ting, der bryder is, inden maden serveres, det gir sådan en god stemning for resten af aftenen., og det er super hyggeligt at vi også kan hygge sammen uden at udgangspunktet er vores job.

Førstehjælpskursus
Vi havde 3 hold afsted med 34 deltager i alt, desværre var holdene denne gang, ikke helt tilrettelagt udfra vores job med de små, så fremover gør vi ekstra ud af at afstemme forventninger inden vi booker en underviser.

forstehjælp 2019 (2) forstehjælp 2019 (1)

Kursus "Styrkede pædagogiske læreplan" og "Brede læringsmål og evaluering af læringsmiljøer"
I år var vores eftervidderuddannelses kursus hos SOSU-Fyn ikke mindre end 2 kurser, fordelt over 10 torsdage. Vi havde valgt disse kurser i år, i forhold til de nye krav i dagtilbudsloven, på vores område. Der var 44 medlemmer afsted i år, fordelt på 2 hold.